perihal perut

okeyh readers..mesti korang curious je kan..nape la saye buat post pasal perut..nape tak kaki ke?tangan ke?peparu ke?jantung ke?and what so ever kan..huhh..
tarik nafas..hembussss..ops..jangan hembus angin kat bwh plak..its critical okeyh..
PERUT...korang try tengok perut korang sekarang..?*jgn tengok perut orang lain plak.naughty erk..
ok..adakah perut korang berpanau?berkurap? atu pun berlapis???
huh??berlapis??owhhhh tidakkkkkk!!


jangan risau..kalau korang dapati perut kowang tu berlapis lapis jangan la nak cuak bagai...
relax..korang fikir macam ni: Perut menghasilkan lapisan lendir setiap dua minggu agar perut tidak mencerna organnya sendiri..
*ini fakta ok..
sure nyelah perut korang cantik!
statement penyedap  hati je kat atas tu..kalo korang dapati perut korang tu dah bertingkat tingkat kalah KLCC, lakukan perkara perkara tersebut:


1)bersenam sekurang kurangnye 3kali seminggu untuk 20minit
2)JANGAN makan berulamkan air
3)rajin rajin la buat sit up ye...




nk perut macam ni??guys je boleh ok...macam jacob je..haha

6 comments:

  1. haha..nak kasi petua tp perut i pun xde la kempis jugak..
    tpi boleh la share sikit2..
    1)jangan minum minuman berais..
    2)rajin2 buat sit up..
    sbnarnye nak kempis perut ni xsusah pun..tapi disiplin dan kesungguhan tu penting..jgn jadi mcm i ni..hehe

    ReplyDelete
  2. mak aii pwot seksi uh!! ko ade yer?

    ReplyDelete
  3. haha..ade2...!!
    ngek..6pax kot..
    boypren aku je ade kot..haha
    <3 jacob

    ReplyDelete
  4. mak aii!! bf ko plak kan??hahaha..geli2!!

    ReplyDelete