tahniah to my kakcik

ok..today is a beautiful friday..pagi pagi dihujani rahmat tuhan..hujan renyai renyai yang nampak sangat indah..
subhanallah..KEBESARAN TUHAN....jumaat yang penuh dengan keindahan ciptaan tuhan..


oklah..entry ni ditujukan khas untuk adikku tercinta ..but for what???
ehehehe..hari ni jumaat bersamaan dengan 25 november merupakan permulaan hari yang sangat cuak for her..sebabnye the results for her 2nd semester will be publish..owh..*sye plak cuak nak hbis..


so subuh subuh lagi die dh kejut saye nk borrow lappy n bband..amek la kakcik..everythings for u..chewwah..!!
lepas die pnjam tu sye dah lantakkan die sowang2 ngadap menda alah lappy tu..then saye pun macam biase lepas subuh tido la balik..sebab parents pun dh g keje..huhu


ok..bangun tepat jam 9.25am then i ask her for her result..wow!!*she is in diploma sains kesetiausahaan ,politeknik sultan haji ahmad shah kuantan..
she got fltying colour result!!tahniah kakcik!! 3.52 dah cukup pelangi dah untuk sye budak pharmacy ni..
sob3..sye pun nak jugak result macam  tu...entah macam mane la result saye nanti erk..hope everything will be ok..takmo reseat!!


by the way gud luck ye kakcik untuk practical on next monday..jeles la  awak dapat practikal dekat dengan tempat kerja abah mama..
semoga awak menjadi seorang setiausaha yang berjaya ok!!

congrats nurul azwanie!

1 comment:

  1. eh2..gmbr kite pun delah..hahaks..malu eden...

    ReplyDelete