count down oh

uits readers ;)
count down meh..tapi macam boring kan?count down sebab nk kena balik kolej dah:( tak happy
isnin ni dah nak mula short sem 3..kenapa awal sangat??cuti tak sampai 2weeks pun..
tapi ape nak heran..kolej saye xpernah pun bg cuti lebih pada tu..sebabnye??
tiap tiap sem kena posting..ouch..sadis....
by the way sabtu ni dah kena pack pack barang semua then need to go my brother's house at putrajaya..
orang baru kahwin la katekan..pindah rumah baru..nak pulak my bro seowg yang manja gedik..
so first time duduk jauh nak kena gi tengok and tolong la ape yang patut kan..
 hari ahad dah kena balik hostel..uwaaaaaaaaaaaa!!TAK SUKA

*get ready for short sem dengan masa just sebulan then ade 4subjek..yang tak tahan sume 3credit hour..bagi la 1 ke..hehehe..tapi ape boleh buat ..student kata..owh ubat owh ubat..mari hafal ubat...hahaha

i love my studyand its fun:)

gorgons seangkatanku..rindu same mereka...ok kawan2..we will see on sunday ok;)

2 comments:

  1. memang sedih bile dah abes cuti
    tp hari 1st stdy je mesti dah lupe
    sebab dah jumpe kwn2
    good luck !!

    ReplyDelete
  2. @una:kawan2 pgubat hati:)
    thanx una...

    ReplyDelete