heartless doesn't mean aku takde hati

assalamualaikum..


rase macam tak terlambat lagi untuk ucap selamat berpuasa since hari ni baru first day puasa kan..so selamat berpuasa kepada semua umat islam kat muka bumi ni..semoga ramadhan kali ni lebih baik daripada ramadhan2 korang yang lepas ye..ops! utk aku jugak:D

balik kepada tajuk entry..haishh..korang mesti meluat kan..mesti korang cakap
" ek eleh minah ni tak habis2 sedih die"    tak pun 
"hok aloh budok ni..tajuk nok leleh jo" 
ah!! biarlah..bukan selalu pun..manusia tak selalu happy right? anyway thanks la sape2 yg baca :D

semalam adalah hari yang sugul dan muram kot..tapi tak kesah la..semua yang berlaku pd 31julai dah tamat but still not sttle smpai la hari ni..maybe lepas raye akn cuba usahakan..memandangkan ni bulan ramadhan dan tak mau diselangi dengan benda jiwa ni..hehe..anyway hari ni adalah hari yang syok! sebab berpuasa bersama familia de amor:D

ok..ni mood semalam..SEMALAM sahaja..hari ni dah stable:)


2 comments:

  1. @sugar2 kapas strawberry: ok dear..i'll do my best:)thanks alot

    ReplyDelete