entry marah!

assalamualaikum...
 
disebabkan saye tgh marah pggunaan "aku" disini amat wajar..
baru je keluar dari library yang memang dah macam takde rupa library tu..
yes!memang!kolej ni tak adil!
akak librarian:"dik..boleh baca tak tulisan yang kat pintu library tu"
"FRIDAY 7/1/2011..LIBRARY IS ALREADY BOOKING TO NURSING GROUP 40"
boleh pulak library yang kecik kementot tu main booking2 kan??
aah!!memang mak ayah aku tak bayar yuran library kan??hello aku bayar ok setiap sem..
suka ati la nak masuk ke taknak...to budak nursing grup junior ni plak nak main book2 pahal plak..??
sebab korang je yang bayar kan??eh..kalo tak pasal nak pinjam buku rujukan utk assigmen agama aku tak nak la masok woi...kesabarn membatakan mulut aku untuk terus berkata2..


p/s: to akak librarian :bahasa akak tu dah habis sopan ke??haishh..sabar jela ngan sume management kat kolej ni...buat aku panas je pd hari jumaat ni..

7 comments:

  1. alamak awas wani sedang marah..aissy ape pasai smpai boleh book2 pulak..sabor2 jelah

    ReplyDelete
  2. saba2 ye kak winod..nti kte saman die..

    ReplyDelete
  3. haha. nod.
    sabo jela~
    xpe3. lg sethn lbey kter get out k. hee.

    ReplyDelete
  4. Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! :)

    Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

    ReplyDelete
  5. sabo2..library mmg cmtu..tu akk yg tua2 ckit en??ade aritu aku,nadiah,asma,frhana nkokdiang lpk sne..pstu ktorg bork+gelk2..xla kuat mne pon n org kt dlm uh xrmi pon..ktorg 5org ngn de 1 grup nursing dlm 4 org cmtu..ktorg bising r jp g die asek ber'syuuuuh2 je..pstu ktorg glk ag die ckp "boley snyp x?" pstu ktorg sengeh r jp g die ckp "gelok,,gelok"..aku pe g wt mke r..hahahha!

    ReplyDelete
  6. nonsense..library kt sekolah pun lgi bagos!hahaha

    ReplyDelete
  7. belasah je librian tu ....haha!

    ReplyDelete