mlm yg boleh wat aku gler!

plis plis plis kamu jgn gila..!!
mama abah n all my siblings!!tolong sye!sye dh mcm nak terbang balik rumah je..adoii..
tensyen2..napela wujud final exam ni..pagi2 dah la terbulat biji mate ni mhadap notes pharmaceutics..petang tadi cool sikit..cuci2 mata and rehatkan minda jap gi jogging..n kul 9tadi gi lepak cafe smbil2 minum nescafe and dapat la dating ngan ASMARA jap..wink2(*_^)..ok..berhenti mgeluh sbb teringat kat asmara..heeeeeee:)
tapi balik2 je ingatkan otak dah banyak rehat boleh la sambung study..alek2 xsmpai 2jam pun dah rase mcm 12jam sye study..owh ok...JANGAN MGELUH WINODD!!.ok2..lek2 dulu..tarik nafas..hembus nafas..
tengah2 study drug for pregancy and lactation tibe2 terfikir plak psl ibu ibu mengandung yang ambik alcohol ni..ksian kat kandungan dieowg..base on my learning la kan..ibu2 mgandung yang ambil alcohol ke tobacco ke effect nye sgt la berkesan..ngeh3...for example:if ambil tobacco mse pregnant beliau boleh miscarriage(keguguran) atau baby tu akan cacat bila lahir..isk3..jgn la seksa dieowg ni untuk kepuasan sendiri wahai si ibu pun..so the moral..amalkan pemakanan yg sihat semasa pregnant!wah!nak pregnant jugak boleh!*haish..nilah diriku..time study asyik nak berangan je..bila lah nak maju..ayiiheee~~ok la..tido dlu lah..smbung study pg esok..heeeeeeeeee:)


2 comments:

  1. haha copek laa ha kawen dapat ank copat2. haha

    ReplyDelete
  2. haha..cik kezen..sye tgu awk dlu..n then bwu sye..hoho

    ReplyDelete