si penghajat:)

my friends told yang saya dh lame x update blog..owh  really??mmg pun...sangat bz ye tawan....idea pn kadang2 je ado..po kono eh jang??by the way kadang2 ade jugak terfikir nak jadi perempuan melayu sejati..wah!!!
statement mmbunuh jiwa raga seyh~~
tapi apakah???emmm...pada skop pemikiran u all la kan,what is mean by perempuan melayu terakhir??
adakah: perempuan melayu yang paling akhir hidup???owh..wtfish!!!tapi xkesah la..janji sye ni perempuan yang mengaku sebagai seorang ppuan kan..boelh x nak berhajat sikit kat entry ni??

sye nak jadi perempuan yang  seperti berikut:boleh??

1:pandai masak ok...xkesah la masak pape pun..tapi at least saye dh pndai masak feveret dri sendiri ok:masak tempoyak ikan patin ..hehe..koi owg pahang taw..msti sgt suka...
2:able to make up diri sndiri...xnak makeup owg lain..ouh..sgt bongkak ye disitu..ok wat??nmpak sangat takut nak makeup owg lain ..mne la taw kan termark up ape2 yg xptut ke..hancus muke u all nanti..hihi
3:pandai jahit ...even keturunanku my mama pandai menjahit tapi apakan daya tangan sye ni tidak lngsung mewarisiye..ok..maybe dah tercelup darah my abah kan..darah suke meternak haiwan..hahhaa..i luv pets ok..
bkn wonder pets walaupun...

maybe ini je kot hajat2 sye..nnti akan difikirkan lagi ok...skang ni ngah  usaha camne nak grab hajat2 tu..solat hajat kah??akn diusahakan..hehehe

bakal dihidangkan kat my mak mertua..hekhek


bakal mempelajarinye:)


nanti la..akan ku cipta semacam ini..!

2 comments:

  1. chaiyok2 wani.. t i kawen bley sruh u msk, watkan kek n jahitkan baju pengantin.. pakej gtu.. lalalala.. hak2.. :P

    ReplyDelete
  2. hahaha..ok2 nik..odw mempelajari nye..:)

    ReplyDelete